Гороховий суп з копченою ковбасою

СКЛАД: 100г колотого гороху, 1,5 л води або бульйону, 1 велика цибулина (

100г), 1 маленька морква (50

80г), 3 маленькі картоплини (300

80г копченої ковбаси, 1 ст ложка рослинного масла, 1

1,5 ч ложки солі, 2 лаврових лістаГорох бажано завчасно замочити в холодній sitenew.digest.news.bottom .-. Cookery.soup task: 307408_3
воде.Положіть горох в каструлю, залити водою або бульйоном і варити до практично готовності – горошини зобов’язані стати м’якими, але ще не розваритися в пюре.Пока вариться горох, приготувати інші продукти. Картоплю очистити, нарізати великими шматками і залити холодною водой.Лук дрібно порізати, моркву порізати тонкими чверть колами. У сковороду налити масло і викласти цибулю з морквою. Обсмажувати до м’якості і до приємного смаженого запаха.Положіть в сковороду копчену ковбасу, нарізану тонкими скибочками. Обсмажувати разом 1

2 хвилинки. Зняти сковороду з огня.Когда горох буде практично готовий, покласти в каструлю овочеву зажарку і картофель.Посоліть і додати лаврові листи. Варити при слабкому кипінні до готовності картоплі.

You may also like